Appelkaneel parfait met lange vingers
Ik was vroeger echt gek op ijs. Dat is grappig, ...
Appeltjes van Oranje: Oranjebitter en de Oranje-Nassaus
Vandaag is het Koningsdag, een dag die ik ...
Bourgogne: De wijnen – Makkelijker kunnen we het niet maken. Wél leuker.
Ik schreef al eerder over mijn reis naar ...
Brandade met makreel, gekonfijte citroen en tomatenrelish (bonus: brandade kroketjes)
Brandade is een gerecht dat de laatste tijd ...
Bread and butter pudding – Britse broodpudding
Nadat ik twee weken geleden brioche maakte, ...
Brioche Buns – Boterige, luchtige bollen
Er is maar weinig zo lekker in het weekend ...
Chateaubriand à l’échalote – Chateaubriand: het neusje van de ossenhaas
Ik heb mijn hand weten te leggen op een ...
Clubsandwich
Met het weekend voor de deur kunnen we wel ...
Easy budget aardappelgratin – Maar oh zo lekker
Ik publiceer niet zo gek vaak heel simpele ...
Eggs Benedict: het beste ontbijt ooit!
Eggs Benedict, ook wel l'Oeuf Benedictine ...
Flammkuchen / tarte flambée – Elzasser Pizza
Dit recept kan eigenlijk altijd, maar in ...
Garnalencocktail – Retro geluk in een glas
Pasen staat alweer voor de deur en al kunnen ...
Geroosterde Polderhoen met citroen, knoflook en Provençaalse kruiden
Toen ik bij de poelier ineens, na wekenlange, ...
Het simpelste recept ooit: “Iets” met kerrie
Het simpelste gerecht dat ik ken en af en ...
Homemade kibbeling met remouladesaus – Een ode aan Christa
Omdat ik deze week tot 'frituurweek' heb ...
Jamie’s Insanity Burger met Angus burger van The Frozen Butcher (fastfood friday)
Ik dacht: ik gooi er weer eens een Fastfood ...
KERST – Beenham met whiskey-honey-mustard glaze
Ik vind een hammetje altijd uitermate kerstig. ...
KERST – Glüh Dich Glücklich Glühwein & Mulled Cider from the Borough (drank)
Tsja, elk jaar weer de vraag "wat eten we ...
KERST – Kerstmenu: Gravad Lax (voorgerecht)
Kook deze kerst mee met Madame Sjalot! Er ...
KERST – Sticky Toffee Pudding (dessert)
Bij een (kerst)diner hoort natuurlijk ook ...
KERST – Tarte tatin van gekarameliseerde sjalotten (bijgerecht/vega hoofdgerecht)
Er staan eigenlijk nog veel te weinig recepten ...
KERST – Zeeduivel medaillons met romige appelsaus, zuurkool, serranoham en zeekraal
Toen ik in mijn tweede studiejaar zat, deed ...
Lemon curd: When live gives you lemons, make lemon curd!
Vorige week begon het plotseling te kriebelen: ...
Moederdag: Tarte au citron meringuée – Lemon meringue pie
Zondag is een speciale dag: de dag om je ...
OUD & NIEUW – Feest Croquembouche
Wat moet je maken met Oud en Nieuw? Ik zou ...
Pasen – Pavlova rol van Teun en Gijs (en Ottolenghi)
Ik luister al een tijdje naar de podcast ...
Pepernoten Panna Cotta – SINTERKLAAS
De Sint is alweer een tijdje in het land ...
Review: Bellami’s – Bar à manger
Toen ik vorig jaar afstudeerde, gaf ik een ...
Rucola stamppot met zongedroogde tomaat, olijf, basilicum en champignonjus
Op de valreep van de overgang van winter ...
Sassy Sangria! Het ultieme Sangria recept
Ik maak al jaren Sangria, maar ik drink ...
Sticky toffee bananabread – Bananenbrood met karamelschotsen
Comfortfood voor de herfst: dat is waar ...
Twee manieren om Hollandaisesaus te maken: klassieke bereiding en quick-and-easy foolproof!
Hollandaisesaus is vreselijk lekker bij ...
Van Blue Monday naar Jolly January – Comfortfood
Gisteren was het Blue Monday: de dag waarop ...
Week zonder vlees – Review: Boekoeloekoe burger
Het is deze week de nationale Week zonder ...