Ik schrijf op Madame Sjalot natuurlijk vooral over gastronomie. Maar als afgestudeerd historicus (met een minor in journalistiek) schrijf ik nog veel meer! Ik schrijf bijvoorbeeld historische artikelen, columns en journalistieke (achtergrond)artikelen. Ook kun je me benaderen voor (grootschalig) organisatieonderzoek gebaseerd op storytelling en systeemtheorie. Dit is erop gericht om inzicht in de organisatie te verschaffen.

Zoek je iemand die kritisch de teksten op je site bekijkt en (waar nodig) herschrijft? Of juist op basis van door jou gekozen thema’s een echte ‘huisstijl‘ creëert? Ook daar kan Madame Sjalot in voorzien. Ik heb ervaring met het schrijven van scripts en draaiboeken. Het creëren van crossmediale concepten behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Wil je met mij samenwerken of wil je dat ik een keer een (culinaire) tekst voor je schrijf? Ik schrijf teksten en recepten voor derden en commerciële partijen als externe partij. Als je graag een artikel op mijn blog wilt of als andere publicist een co-artikel of crossover wilt schrijven is dat ook mogelijk! Kijk voor de opties hier.

Ik werk voor verschillende organisaties samen met een grafisch vormgever, waardoor we eenvoudig een sterke combinatie van creatieve tekst en beeld kunnen realiseren.

Dus, ben je gecharmeerd van mijn stijl, zoek je promotionele of commerciële teksten voor jouw organisatie of wil je teksten laten nakijken? Dan ben je bij Madame Sjalot aan het juiste adres!

Neem voor alle mogelijkheden contact op via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar info@madamesjalot.nl.