Madame Sjalot bestaat sinds augustus 2020 en heeft in deze periode een trouw publiek opgebouwd van 1.800 bezoekers per maand, met een nog immer groeiend bezoekersaantal! Jij kunt in contact komen met deze doelgroep van culinaire lezers door een samenwerking!

Zie jij een mooie kans op synergie met betrekking tot jouw producten, restaurant, recept of site op Madame Sjalot? Dan kijk ik graag met jou naar de mogelijkheden om samen te werken! Dit kan op verschillende manieren waarbij je kunt denken aan campagnes, een op maat gemaakt recept, een uitwisseling tussen twee content creators… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gesponsorde content

Er zijn verschillende mogelijkheden om content te laten sponsoren op Madame Sjalot. Bijvoorbeeld via een advertorial, waarin we samenwerken en kijken hoe we je product of restaurant onder de aandacht kunnen brengen bij de bezoekers van Madame Sjalot. Dat kan in de vorm van een review, een winactie, een informatief artikel of een filmpje.

Daarnaast kan je bedrijf onder de aandacht worden gebracht via social media, banners en affiliate links.

Samenwerken als restaurant, chef of culinaire hotspot

Ben jij een chef of heb je een restaurant of andere culinaire hotspot? Ik kom graag kijken en proeven of, in corona-tijd, bestellen. Zo kan ik jouw concept beoordelen, reviewen en er eventueel over schrijven en promoten.

Recept ontwikkelen

Het is ook mogelijk om met een bepaald product recepten te ontwikkelen. Ik heb bijvoorbeeld enkele recepten ontwikkeld voor Monin Siropen. Dit kan tevens in samenwerking met restaurants en chefs.

Producten opsturen

Heb je een product dat je wilt laten testen? Leuk! Je kunt vrijblijvend producten naar mij opsturen. Ik test graag nieuwe producten en wie weet zie jij het product terug op Madame Sjalot of Instagram! Zie hier waar je het naartoe kunt sturen.

Partnership (ambassadeurschap)

Als jij goed bij Madame Sjalot past en Madame Sjalot goed bij jou, kunnen we een partnership overwegen. Dat betekent een langere samenwerking, waarbij jouw product of restaurant regelmatig voorbij komt op zowel de site als op de socials van Madame Sjalot. De kracht van de herhaling hierin is key!

Schrijver nodig?

Ik schrijf naast content voor Madame Sjalot als freelance copywriter en journalist voor online en offline platformen. Heb je hier interesse in? Kijk dan even op deze pagina en/of neem contact op via charlotte@madamesjalot.nl.

Proever nodig?

Ik test regelmatig producten, restaurants, recepten en kookboeken. Op Madame Sjalot is dat vaak aan de voorkant: als alles af is, schrijf ik wat ik ervan vind. Ik test echter ook producten, restaurants, concepten, kookboeken/artikelen en recepten in de ontwikkelingsfase. Zo kunnen we samenwerken en aan de achterkant van alles aanpassen en perfectioneren vóórdat het in productie gaat! Ik heb dit bijvoorbeeld gedaan voor Restaurant De Basiliek tijdens de ontwikkeling van hun Sinterklaasbox. Ook cateraar De Smaeckmakers help ik regelmatig mee met de ontwikkeling van menu’s, recepten, smaken en online content.

Pers en Events

Lancering van een nieuw product? Opening van een restaurant? Organiseer je een (kook)workshop, een feestje of een ander culinair event? Gaaf! Je kunt me vrijblijvend uitnodigen via charlotte@madamesjalot.nl.

Daarnaast blijf ik graag op de hoogte van nieuwe producten, lanceringen en kookboeken. Voor persberichten kun je contact opnemen via charlotte@madamesjalot.nl.

KVK nummer: 81160399

BTW nummer: NL003537734B38