Appelkaneel parfait met lange vingers
Ik was vroeger echt gek op ijs. Dat is grappig, ...
Black Velvet cake met Guinness en moscatel crème
Afgelopen weekend was het Saint Patrick's ...
Bread and butter pudding – Britse broodpudding
Nadat ik twee weken geleden brioche maakte, ...
Brioche Buns – Boterige, luchtige bollen
Er is maar weinig zo lekker in het weekend ...
Carmelitas: Havermout-karamel bars
Soms wil je gewoon verdwijnen in een veel ...
Flammkuchen / tarte flambée – Elzasser Pizza
Dit recept kan eigenlijk altijd, maar in ...
Getest: Jiggly Soufflé Pancakes – Zijn Japanse fluffy pannenkoeken de hype waard?
Plotseling waren ze overal: de hoge soufflé ...
Homemade granola met véél noten
Aan het begin van de health hype vond ik ...
KERST – Biscuitdeeg met reblochon en kummelroom (Kaas)
Met kerst is het leuk om eens iets bijzonders ...
KERST – Pompoenbroodjes met honing glaze
Toen de coronacrisis begon, ben ik uitgebreid ...
KERST – Sticky Toffee Pudding (dessert)
Bij een (kerst)diner hoort natuurlijk ook ...
KERST & WIN – 4 x DIY homemade culi cadeau
Het is natuurlijk hartstikke leuk om cadeaus ...
Lemon curd: When live gives you lemons, make lemon curd!
Vorige week begon het plotseling te kriebelen: ...
Moederdag: Tarte au citron meringuée – Lemon meringue pie
Zondag is een speciale dag: de dag om je ...
OUD & NIEUW – Feest Croquembouche
Wat moet je maken met Oud en Nieuw? Ik zou ...
Pasen – Pavlova rol van Teun en Gijs (en Ottolenghi)
Ik luister al een tijdje naar de podcast ...
Pepernoten Panna Cotta – SINTERKLAAS
De Sint is alweer een tijdje in het land ...
Sassy Sangria! Het ultieme Sangria recept
Ik maak al jaren Sangria, maar ik drink ...
Sticky toffee bananabread – Bananenbrood met karamelschotsen
Comfortfood voor de herfst: dat is waar ...