Zoet

  • Appelkaneel parfait met lange vingers

    Ik was vroeger echt gek op ijs. Dat is grappig, ...

  • Black Velvet cake met Guinness en moscatel crème

    Afgelopen weekend was het Saint Patrick's ...

  • Bread and butter pudding – Britse broodpudding

    Nadat ik twee weken geleden brioche maakte, ...

  • Brioche Buns – Boterige, luchtige bollen

    Er is maar weinig zo lekker in het weekend ...

  • Carmelitas: Havermout-karamel bars

    Soms wil je gewoon verdwijnen in een veel ...

  • Flammkuchen / tarte flambée – Elzasser Pizza

    Dit recept kan eigenlijk altijd, maar in ...

  • Getest: Jiggly Soufflé Pancakes – Zijn Japanse fluffy pannenkoeken de hype waard?

    Plotseling waren ze overal: de hoge soufflé ...

  • Homemade granola met véél noten

    Aan het begin van de health hype vond ik ...

  • KERST – Biscuitdeeg met reblochon en kummelroom (Kaas)

    Met kerst is het leuk om eens iets bijzonders ...

  • KERST – Pompoenbroodjes met honing glaze

    Toen de coronacrisis begon, ben ik uitgebreid ...

  • KERST – Sticky Toffee Pudding (dessert)

    Bij een (kerst)diner hoort natuurlijk ook ...

  • KERST & WIN – 4 x DIY homemade culi cadeau

    Het is natuurlijk hartstikke leuk om cadeaus ...

  • Lemon curd: When live gives you lemons, make lemon curd!

    Vorige week begon het plotseling te kriebelen: ...

  • Moederdag: Tarte au citron meringuée – Lemon meringue pie

    Zondag is een speciale dag: de dag om je ...

  • OUD & NIEUW – Feest Croquembouche

    Wat moet je maken met Oud en Nieuw? Ik zou ...

  • Pasen – Pavlova rol van Teun en Gijs (en Ottolenghi)

    Ik luister al een tijdje naar de podcast ...

  • Pepernoten Panna Cotta – SINTERKLAAS

    De Sint is alweer een tijdje in het land ...

  • Sassy Sangria! Het ultieme Sangria recept

    Ik maak al jaren Sangria, maar ik drink ...

  • Sticky toffee bananabread – Bananenbrood met karamelschotsen

    Comfortfood voor de herfst: dat is waar ...