Ayam Kapitan (Captain’s curry) – Maleise hete kip van het dek
Het is geen geheim dat de Aziatische keukens ...
Brioche Buns – Boterige, luchtige bollen
Er is maar weinig zo lekker in het weekend ...
Broodjes Surinaamse kip-kerrie met zuurgoed
Als kind aten we altijd geweldig lekker ...
Easy budget aardappelgratin – Maar oh zo lekker
Ik publiceer niet zo gek vaak heel simpele ...
Eggs Benedict: het beste ontbijt ooit!
Eggs Benedict, ook wel l'Oeuf Benedictine ...
Geroosterde Polderhoen met citroen, knoflook en Provençaalse kruiden
Toen ik bij de poelier ineens, na wekenlange, ...
Jamie’s Insanity Burger met Angus burger van The Frozen Butcher (fastfood friday)
Ik dacht: ik gooi er weer eens een Fastfood ...
KERST – Kerstmenu: Gravad Lax (voorgerecht)
Kook deze kerst mee met Madame Sjalot! Er ...
Kimchi: Koreaanse, gefermenteerde kool
Allereerst wens ik jullie, mijn lezers, ...
Kost voor een keizer: Madame Sjalots light Caesar salade
Een van mijn favoriete, semi gezonde, maar ...
Lemon curd: When live gives you lemons, make lemon curd!
Vorige week begon het plotseling te kriebelen: ...
RENDANG – Indonesische Rendang Daging Sapi van mijn grootvader
Al van jongs af aan is de Indonesische keuken ...
Soto Ayam yam yam yam – De beste kippensoep ooit
Nu de feestdagen voorbij zijn, de kou toeslaat ...
Van Blue Monday naar Jolly January – Comfortfood
Gisteren was het Blue Monday: de dag waarop ...
Week zonder vlees – Vega Moussaka met rode linzen
Het is de Week zonder Vlees in Nederland ...