Brandade met makreel, gekonfijte citroen en tomatenrelish (bonus: brandade kroketjes)
Brandade is een gerecht dat de laatste tijd ...
Garnalencocktail – Retro geluk in een glas
Pasen staat alweer voor de deur en al kunnen ...
Gnocchi met blauwe kaasroom, zongedroogde tomaat en pijnboompitten
Sommige heerlijke gerechten met een luxe ...
KERST – Soep van gerookte rode biet met mierikswortelroom (tussengerecht)
Madame Sjalot kookt deze kerst een 5-gangendiner ...
KERST – Zeeduivel medaillons met romige appelsaus, zuurkool, serranoham en zeekraal
Toen ik in mijn tweede studiejaar zat, deed ...
Kimchi Jeon – Pannenkoekjes met kimchi
Belofte maakt schuld, althans, zo luidt ...
Salmorejo Cordobés: ijskoude, Spaanse tomatensoep (lekkerder dan gazpacho!)
Aangezien de zomer ons nog niet helemaal ...
Sjalot’s, Scary, Spicy pompoensoep
Pompoensoep is zo'n typisch gerecht dat ...
Vega carpaccio van rode- en gouden biet met geitenkaas en geroosterde hazelnoten
Ben je op zoek naar een lekker, vegetarisch ...
Week zonder vlees – Getest: TikTok Uunifetapasta (feta pasta)
TikTok blijkt een heuse nieuwe inspiratiebron ...