Tussengerechten

  • Brandade met makreel, gekonfijte citroen en tomatenrelish (bonus: brandade kroketjes)

    Brandade is een gerecht dat de laatste tijd ...

  • Garnalencocktail – Retro geluk in een glas

    Pasen staat alweer voor de deur en al kunnen ...

  • Gnocchi met blauwe kaasroom, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

    Sommige heerlijke gerechten met een luxe ...

  • KERST – Soep van gerookte rode biet met mierikswortelroom (tussengerecht)

    Madame Sjalot kookt deze kerst een 5-gangendiner ...

  • KERST – Zeeduivel medaillons met romige appelsaus, zuurkool, serranoham en zeekraal

    Toen ik in mijn tweede studiejaar zat, deed ...

  • Kimchi Jeon – Pannenkoekjes met kimchi

    Belofte maakt schuld, althans, zo luidt ...

  • Salmorejo Cordobés: ijskoude, Spaanse tomatensoep (lekkerder dan gazpacho!)

    Aangezien de zomer ons nog niet helemaal ...

  • Sjalot’s, Scary, Spicy pompoensoep

    Pompoensoep is zo'n typisch gerecht dat ...

  • Vega carpaccio van rode- en gouden biet met geitenkaas en geroosterde hazelnoten

    Ben je op zoek naar een lekker, vegetarisch ...

  • Week zonder vlees – Getest: TikTok Uunifetapasta (feta pasta)

    TikTok blijkt een heuse nieuwe inspiratiebron ...