Entrée

  • Aziatische superfoodsalade van warm gerookte zalm, quinoa en avocado

    In het najaar eten we een stuk minder salades ...

  • Brandade met makreel, gekonfijte citroen en tomatenrelish (bonus: brandade kroketjes)

    Brandade is een gerecht dat de laatste tijd ...

  • Druk druk druk: Spicy, Asian salade van groentenoodles én een persoonlijk bericht

    Madame Sjalot (ik dus), heeft het druk. ...

  • Flammkuchen / tarte flambée – Elzasser Pizza

    Dit recept kan eigenlijk altijd, maar in ...

  • Garnalencocktail – Retro geluk in een glas

    Pasen staat alweer voor de deur en al kunnen ...

  • KERST – Kerstmenu: Gravad Lax (voorgerecht)

    Kook deze kerst mee met Madame Sjalot! Er ...

  • KERST – Soep van gerookte rode biet met mierikswortelroom (tussengerecht)

    Madame Sjalot kookt deze kerst een 5-gangendiner ...

  • KERST – Tarte tatin van gekarameliseerde sjalotten (bijgerecht/vega hoofdgerecht)

    Er staan eigenlijk nog veel te weinig recepten ...

  • Salmorejo Cordobés: ijskoude, Spaanse tomatensoep (lekkerder dan gazpacho!)

    Aangezien de zomer ons nog niet helemaal ...

  • Sjalot’s, Scary, Spicy pompoensoep

    Pompoensoep is zo'n typisch gerecht dat ...

  • Vega carpaccio van rode- en gouden biet met geitenkaas en geroosterde hazelnoten

    Ben je op zoek naar een lekker, vegetarisch ...