Aziatische superfoodsalade van warm gerookte zalm, quinoa en avocado
In het najaar eten we een stuk minder salades ...
Brandade met makreel, gekonfijte citroen en tomatenrelish (bonus: brandade kroketjes)
Brandade is een gerecht dat de laatste tijd ...
Druk druk druk: Spicy, Asian salade van groentenoodles én een persoonlijk bericht
Madame Sjalot (ik dus), heeft het druk. ...
Flammkuchen / tarte flambée – Elzasser Pizza
Dit recept kan eigenlijk altijd, maar in ...
Garnalencocktail – Retro geluk in een glas
Pasen staat alweer voor de deur en al kunnen ...
KERST – Kerstmenu: Gravad Lax (voorgerecht)
Kook deze kerst mee met Madame Sjalot! Er ...
KERST – Soep van gerookte rode biet met mierikswortelroom (tussengerecht)
Madame Sjalot kookt deze kerst een 5-gangendiner ...
KERST – Tarte tatin van gekarameliseerde sjalotten (bijgerecht/vega hoofdgerecht)
Er staan eigenlijk nog veel te weinig recepten ...
Salmorejo Cordobés: ijskoude, Spaanse tomatensoep (lekkerder dan gazpacho!)
Aangezien de zomer ons nog niet helemaal ...
Sjalot’s, Scary, Spicy pompoensoep
Pompoensoep is zo'n typisch gerecht dat ...
Vega carpaccio van rode- en gouden biet met geitenkaas en geroosterde hazelnoten
Ben je op zoek naar een lekker, vegetarisch ...