KERST – WINNEN eierbal kerstbal van Marcel Hensema (Give away)

KERST – WINNEN eierbal kerstbal van Marcel Hensema (Give away)

Het zal je niet ontgaan zijn: het is kerst op Madame Sjalot! En daarom komen er vanaf nu bijna dagelijks artikelen online die wat te maken hebben met kerst. Denk aan de perfecte glühwein, een volledig 5-gangen kerstdiner, ideeën voor culinaire kerstcadeaus en nog veel meer. Maar we trappen deze periode nu eerst af met een WINACTIE! En niet zomaar één, nee, je kunt een foodkerstbal winnen!

De Groningers waren allemaal compleet verrast toen hét culinaire symbool van het noorden, de eierbal, als kerstornament vereeuwigd werd. Ineens stond hij daar op de markt: Marcel Hensema, met een kraampje vol eierbal kerstballen! Alles draaide om deze regionale trots bij dat kraampje en binnen mum van tijd waren alle eierballen uitverkocht. Gelukkig wist ik tijdens de tweede ronde de ‘aaierbal’ kerstbal alsnog te bemachtigen én ik was zo lief er voor jullie, mijn trouwe lezers, twee mee te nemen…

WIN eierbal kerstbal winactie marcel hensema give away, winnen!

Ze zijn helaas online helemaal uitverkocht en Marcel komt binnenkort ook niet meer naar de markt… Maar niet getreurd, want Madame Sjalot speelt voor kerstman! Je kan bij Madame Sjalot namelijk je eigen handbeschilderde Eierbal kerstornament winnen! Staat jouw boom dit jaar te shinen met die goudgele, volvette icoon van een snack? Doe dan gauw mee!

WINNEN: Wat moet je doen?

  • Volg Madame Sjalot op Instagram en/of Facebook, like de post van de winactie en laat een comment achter met waarom jij echt moet winnen
  • Tag twee vrienden die je ook een kans op die geweldige eierbal kerstbal gunt
  • Deel het bericht op je eigen feed en tag @madamesjalot, zodat ik kan zien dat je het bericht gedeeld hebt
  • Bonuspunten voor meer kans: Meld je aan voor de nieuwsbrief en deel de actie als story op Instagram
  • Doe dit alles vóór 20 december, zodat ik ervoor kan zorgen dat nog voor kerst de bal bij jou in de boom hangt!

En, wat voor (culinaire) kerstballen heb jij zoal in de boom hangen? Ik vind het heel leuk om dat te zien! Dus show jullie kerstversiering in de comments, op Facebook of op Instagram via @madamesjalot of #madamesjalot.3 gedachten over “KERST – WINNEN eierbal kerstbal van Marcel Hensema (Give away)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *