Ga terug
'iets' met kerrie foto

Madame Sjalot's quick & easy kip (of iets anders) kerrie!

4 van 1 stem

Ingrediënten
  

  • Gesneden basisproduct(en) zoals: kippendijen, champignons, kouseband, paprika, Halloumi, wat je maar wilt!
  • 1 ui, gesnipperd
  • 5 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 groot kuipje crème fraîche
  • 25 gram kerriepoeder naar keuze
  • Optioneel: scheutje bouillon (of een bouillonblokje)
  • Optioneel: scheutje honing of agavesiroop

Instructies
 

  • Bak in een koekenpan de kip, groente, Halloumi gaar en gooi eventueel overtollig vocht weg (of giet af).
  • Voeg de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook toe en fruit een minuut of drie aan.
  • Voeg de crème fraîche toe en laat smelten. Voeg vervolgens de kerrie toe en meng goed door.
  • Optioneel kun je een beetje bouillon toevoegen en/of iets zoetigs en peper en zout om het op smaak te brengen.
  • Serveer direct met bijvoorbeeld witte rijst, mihoen of naanbrood. Gefeliciteerd, je hebt net in tien minuten een heel gerecht op tafel gezet!