Mix de Boekoeloekoemix met 4 eetlepels van de gesnipperde ui, de kaas, de yoghurt en het ei. Kneed en laat een kwartier stijf worden in de koelkast.
Verhit zonnebloemolie in een pan en bak de helft van de knoflook en gember kort aan. Voeg daarna de rijst toe en bak nog 2 twee minuten mee. Voeg ruim water toe, breng aan de kook en kook de rijst 15 minuten door. Giet daarna af en laat de rijst stomen.
Vorm ondertussen vier burgers met je handen van het Boekoeloekoe mengsel. Verhit twee eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan en bak de burgers in 4 minuten per kant bruin. Doe dit op niet té hoog vuur: dan verbranden ze. Haal uit de pan en laat rusten in aluminiumfolie.
Verhit nog een eetlepel zonnebloemolie in de Boekoelkoepan en fruit de rest van de ui, knoflook en gember. Voeg na een minuut de currypasta toe en bak nog twee minuten (let wederom op dat het niet verbrand!). Voeg de kokosmelk toe en laat de saus zo'n vier minuten indikken op laag vuur.
Serveer de rijst met de Boekoeloekoe burger en de curry. Garneer met de koriander.