Ga terug
Kibbeling met remouladesaus in een vetvrijpapiertjes op een vissenschaaltje

Remoulade

5 van 3 stemmen
Porties 1 flinke pot

Ingrediënten
  

  • 650 ml  mayonaise
  • 1 ui, gesnipperd ik gebruikte een rode ui, maar je kunt ook 3 sjalotjes gebruiken
  • 1 bosje dragon, alleen de blaadjes van de steeltjes gerist
  • 2 eetlepels dragonazijn/witte wijn azijn ik stop altijd overgebleven dragon(steeltjes) in een fles witte wijnazijn (of samen in een bakje in de koelkast). Zo heb ik altijd dragonazijn in huis!
  • 3 volle eetlepels kappertjes
  • 2 augurken
  • half bosje peterselie
  • 1 eetlepel mosterd

Instructies
 

  • Hak voor de remoulade alle ingrediënten fijn en meng met de mayonaise. Ik maak dit altijd met de staafmixer, maar pureer het niet helemaal fijn. Ik vind het wel lekker als er nog een beetje bite aan zit.