Sla eerst de kippendijen plat. Ik doe dat met een deegroller en doe de kip in vershoudfolie of in het zakje waarin ik het krijg van de poelier. Ze moeten ongeveer een halve centimeter dun worden, maar mogen niet scheuren
Kluts de eieren met een scheutje melk. Maak een 'paneerstation': drie bakken met 1. bloem (met wat peper en zout), 2. het eimengsel en 3. de panko en gemalen cornflakes gemixt. Haal achtereenvolgens elke kippendij door de bloem, het ei en het paneermengsel. Zorg dat de kip goed bedekt is en een mooi laagje heeft.
Laat de frituurpan op temperatuur komen op 190 graden. Maak ondertussen avocadopulp, waarvoor je de avocado prakt en met wat peper, zout en een deel van de limoensap mengt. Maak ook de salsa af met de gehakte koriander, komijn, chilipoeder en de rest van het limoensap.
Frituur de burger ongeveer zeven minuten. Waarschijnlijk passen ze niet alle vier tegelijk in de frituurpan, dus doe het in twee (of meer) etappes. Let goed op dat de olie niet teveel afkoelt! Laat de kipburgers op keukenpapier uitlekken.
De brioche broodjes kun je eventueel doorgesneden even kort roosteren onder de gril of in het broodrooster. Beleg ze achtereenvolgens met eerst op het onderste broodje een beetje avocadopulp, ijsbergsla en de burger. Doe daar een eetlepel cream cheese per burger en een eetlepel salsa op. Dan kun je eventuele extra toppings toevoegen en afmaken met de sriracha. Je kunt eventueel op het bovenste broodje nog wat avocado smeren, maar meestal is dit wel voldoende. Succes met eten!