Kluts de eieren in een ruime beslagkom. Voeg de bloem toe en kluts totdat je geen klontjes meer hebt. Voeg de suiker toe en meng totdat de suiker is opgelost. Voeg de kimchi en 3/4e van de lente-ui toe en meng goed door, zodat de groente bedekt is met het beslag.
Verhit een ruime koekenpan op middelhoog vuur. Laat goed heet worden en voeg twee eetlepels olie toe. Laat de olie goed heet worden en voeg een soeplepel beslag toe aan de pan. Kimchi jeon zijn geen dunne flensjes, maar wat dikkere american pancakes, anders vallen ze uit elkaar. Bak ongeveer 4 minuten aan de ene kant, of totdat de pannenkoek mooi gestold en bruin is. Bak aan de andere kant 2-3 minuten totdat deze kant ook mooi bruin is. Haal de pannenkoek uit de pan en herhaal dit totdat je het beslag op is.
Maak ondertussen de saus: meng de sojasaus, sesamolie, rijstazijn en sesamzaadjes in een kom. Laat even staan.
Serveer de pannenkoekjes met de saus apart. Maak de kimchi jeon af met de rest van de lente-ui ringetjes en eventueel wat geroosterde sesamzaadjes.